• DOLAR 32.395
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.372
  • ...
Yaşlı adam eşi ve oğlu tarafından öldürüldü iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 3 gün önce kayıp olan Ramazan Çiçek’in (63), eşi ve oğlu tarafından iple boğup Fırat Nehri’ne atıldığı iddia edildi. Yaşlı adamın eşi ve oğlu ise cinayet zanlısı olarak tutuklandı.

Nizip Karşıyaka Mahallesi Ümit Sokağı'nda ikamet eden ve seyyar satıcılık yapan Ramazan Çiçek (63), hakkında 8 Ocak tarihinde kayıp ihbarı yapıldı. İhbar üzerine yaşlı adamın bulunması için başlatılan çalışma sonucu Çiçek’in eşi ve oğlu tarafından öldürüldüğü yönünde ihbar gelmesi üzerine eşi N.Ç.(47) ile oğlu İ.Ç.(24) gözaltına aldı.

İddiaya göre, anne ve oğlu emniyetteki sorgulamasında Ramazan Çiçek'i iple boğarak öldürdüklerini itiraf etti. Cesedinin bulunmaması için de Fırat Nehri’ne attıkları ve kapıp başvurusunda bulunduklarını ileri sürüldü.

Nizip İlçe Emniyet müdürlüğündeki sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilen anne ve oğlu, 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, boğularak öldürüldüğü iddia edilen Ramazan Çiçek’in cesedinin bulunması için de Şanlıurfa'nın Birecik ilçesindeki Fırat Nehri'nde dalgıç ekiplerince arama çalışması başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir