• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
"Adil Öksüz`ü birileri saklıyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özel bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu olan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, soruları yanıtladı.

15 Temmuz ABD destekli darbe girişiminin sonrası Akıncı Üssü`nde gözaltına alınıp serbest bırakılan Adil Öksüz'ün birileri tarafından saklandığını söyleyen Bakan Bozdağ, bir soru üzerine Öksüz'ün her yerde arandığını belirterek, “Onu birilerinin sakladığı, kaçırmak için de uygun zaman ve yöntem arayışı içinde olunduğunu düşünüyorum.” dedi.

Öksüz'ün başkaları tarafından saklandığını düşündüğünü ifade eden Bozdağ şunları kaydetti:

"Çünkü baktığınız zaman bu kadar bilinen birisinin ve herkesin de üzerinde hassasiyet gösterdiği birisinin kaçtığı zaman bir yerde mutlaka radara düşmesi, görülmesi gerekirdi. Şu ana kadar herhangi bir yerde radara düşmedi, görülmedi. Benim daha önce de ifade ettiğim görüşüm bu; kendisinin kaçıp saklanmasından ziyade onu birilerinin sakladığı, kaçırmak için uygun bir zaman veya yol, yöntem arayışı içinde olduğu kanaati bende var ama eninde sonunda yakalanacak ve yargıya hesap verecektir. Bundan kaçışı olmayacaktır." (İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir