• DOLAR 32.445
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2479.976
  • ...
Batman Adliyesinde kan bağışı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızılay başkanının son günlerde kan stoklarının azalması yönündeki açıklamalarının ardından çeşitli kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyaları devam ediyor. Batman Adliye Sarayında Kızılay için düzenlenen bir odada kan bağışları yapıldı.

Yapılan kan bağış kampanyasına başta Batman Cumhuriyet Başsavcısı Şenol Taşkale, Adalet Komisyon Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Ramazan Akbal, İdare Mahkemesi Başkanı Berkan Ayturan, İdare Mahkemesi Üyesi Ali Tüfekci ve adliye çalışanları kan bağışında bulundular.

Yapılan bağışları hakkında basına bilgi veren Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ, Batman Valisi tarafından başlatılan "Haydi Batman Kan Bağışı" kampanyasının devam ettiğini söyledi.

Batman Adliye Sarayında kan bağışı kampanyası başlattıklarını söyleyen Tezdiğ, "Sayın başsavcımız, savcı, hakim ve adliye çalışanlarının yoğun talebiyle karşılaştık. Kan bağışı sayımızın artması ciddi anlamda bizi mutlu etmekte stoklarımız yavaş yavaş normale dönmektedir. Tabi normale döndükten sonrada kan bağışından vazgeçmeyelim. Çünkü kan daima lazım olan bir ürünümüzdür. Kan bugün herkese lazım olan bir şeydir. Yapılan bağışlardan dolayı teşekkür ederim." dedi. (M. Sait Çelik - İLKHA) 














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir