• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Siverek`ten Haleplilere 2 TIR Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Valiliği tarafından koordine edilen “Kardeşlik adına Haleplilere bir nefes ol” kampanyası sonunda Halep`teki muhtaçlara ulaştırılmak üzere 2 TIR yardım malzemesi toplandı.

Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığı ile öğretmen, öğrenci ve velilerden toplanan yaklaşık 65 bin TL ile alınan 2 TIR un 200 adet battaniye Halep`teki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Şanlıurfa`ya gönderildi.

Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu Halep`teki insanlık dramına sessiz kalamayacaklarını belirterek, “Okullarımızda başlattığımız kampanya sonunda alınan yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla Halep`e göndereceğiz. Halep`teki insanlık dramına bir nebzede destek olmak istiyoruz. Kampanyada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Kampanya komisyon sorumlusu M. Ali Gedikli ise “Bir hafta süre kampanya ile tüm okullarımızda boş yardım zarfları dağıttık. Kampanya sonunda toplanan 65 bin TL ile 2 TIR un 200 adet battaniye satın aldık. Toplanan malzemeleri Şanlıurfa Koordinasyon merkezine gönderdik. Emeği geçenlerden Allah Razı olsun” dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir