• DOLAR 32.519
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2425.856
  • ...
Mülki İdare Amirleri Toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da Mülki İdare Amirleri Toplantısı, Batman Valisi Ahmet Deniz başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Gündemdeki konuların yanı sıra ilçelerin sorunlarının görüşüldüğü toplantıya; Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin ve ilçe kaymakamları katıldı.

Batman'da yürütülen hizmetlerde verimliliğinin artması ve yapılan hizmetlerin vatandaşa daha rahat yansıtılması amacıyla düzenli olarak, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarla bir araya geldiklerini belirten Vali Deniz, toplantıda idarecilerle Batman ve ilçelerinin sorunlarını karşılıklı istişarelerde bulunduklarını belirtti.

Batman merkez ve ilçelerde görev yapan Mülki İdare Amirleri ile Yerel Yönetim Yöneticilerinin ortak hareket etmelerinin önemli olduğunu ifade eden Vali Deniz, hizmetleri yürütürken bütün kurumların istişarelerde bulunmaları ve koordinasyon içinde çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Görevlendirme yapılan belediyelerin, Belediye Başkanlarının, vatandaşların istek ve sorunları ile yakından ilgilenilmelerini isteyen Vali Deniz, hizmetleri yürütürken asıl amacın vatandaşın gönlünü fethetmek olduğunu belirterek, "Eğer yaptığımız hizmetlerin karşılığında vatandaşın hayır duasın alıyorsanız, önemli olanın budur." diye belirtti.

FETÖ/PDY başta olmak üzere tüm illegal örgütlere karşı bugüne kadar sürdürülen etkin mücadelenin aralıksız olarak devam etmesi talimatını veren Vali Deniz, özelikle devlet kurumlarında görev yapan personelin terör örgütleriyle ilişkilerinin tespiti halinde gerekli yasal işlemin derhal yerine getirerek, denetimlerin sıkı bir şekilde sürdürüleceğini belirtti.

Toplantıya katılan Belediye Başkan Vekili, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamlarına teşekkür eden Vali Deniz, çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Deniz, Mülki İdare Amirleriyle yemekte bir araya geldi

Vali Ahmet Deniz,  Mülki İdare Amirleri Toplantısı ardından "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Batman'da görev yapan mülki idare amirleri ile yemekte bir araya geldi.

Yemekten sonra Mülki İdare Amirleriyle bir süre sohbet eden Vali Deniz, idarecilerin “10 Ocak İdareciler Gününü” kutlayarak, “Yereldeki devletin temsilcileri olarak bizler her durum ve koşulda Devletimiz ile vatandaşlarımız arasındaki bağları güçlendirmek için gece-gündüz demen çalışmamız gerekiyor.” dedi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir