• DOLAR 32.578
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2431.08
  • ...
"Saldırının İzmir'deki olaya benzer olduğu anlaşılıyor"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla TBMM’de görev yapan gazetecilerle Parlamento Muhabirleri Derneğinde bir araya geldi.

Kurtulmuş, burada gazetecilerin Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırılara ilişkin sorularına yanıt verdi.

Saldırının, İzmir'deki saldırıyla benzer nitelikler taşıdığını söyleyen Kurtulmuş, "İlk bilgiler çerçevesinde, maalesef İzmir’deki olaya benzer olduğu anlaşılıyor. Bir teröristin etkisiz hale getirildiği, bir teröristin olay yerinden uzaklaştığı, kaçtığı yönünde bilgiler var. Onun da yakalanması için çemberin daraldığı anlaşılıyor. Ümit ederim o ikinci kişinin de bir an evvel yakalanması sağlanmış olur." dedi.

Kurtulmuş, "Türkiye'de terör örgütleri DAEŞ, PKK ve FETÖ arasında bir fark kalmamıştır. Bunların hepsi tabiri caizse aynı ofisin şubeleri gibi çalışmaktadır. Birbirlerine karşı desteklerini sunuyorlar. Amaç Türkiye'nin birliğini, beraberliğini bozup kaos ortamı oluşturmaktır. Terör saldırıları karşısında içimiz yanıyor, her sadırı sonrasında milletimizin birlik, beraberlik duyguları kuvvetleniyor. Terör örgütleri başarılı olamayacaklar. Bunların hepsinin üstesinden gelecek güce sahip bu millet." diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir