• DOLAR 32.511
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2492.214
  • ...
SON DAKİKA
Yoğun bakım servisindeki kadının yüzüğü çalındı iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Seyitler Mahallesi'nde ikamet eden 53 yaşındaki Sabiha Kalkan'ın, kaldırıldığı özel bir hastanede anjiyo olduktan sonra yoğun bakım servisinde parmağındaki yüzüğün çalındığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, oturduğu evde aniden fenalaşan Sabiha Kalkan, ailesi tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan tetkiklerin ardından kalp krizi geçirdiği belirtilen Kalkan, ameliyata alınarak anjiyo yapıldı. Daha sonra yoğun bakım servisine alınan Kalkan, parmağındaki yüzüğün olmadığını fark etti.  Kalkan, durumu hemen çocuklarına haber verdi.

Yaşanan olay üzerine kadının çocukları, durumu hastane yetkililerine bildirmesi üzerine yetkililer böyle bir olayın gerçekleşip gerçekleşmediği yönünde bilgilerinin olmadığını söylediklerini aktardı.

Kalkan'ın çocukları, olayın ardından annelerini yatırdıkları hastaneden alarak bir başka özel hastanede götürüp tedavi altına aldırdı.

Yaşanan hırsızlık iddiasıyla ilgili basına açıklamada bulunan yaşlı kadının çocuklarından Habip Kalkan, yoğun bakım servisine hastane çalışanları dışında kimsenin girmediğini söyleyerek çalışanlardan şüphelendiklerini belirtti.

Kalkan, "Annem kalp krizi geçirdi, özel bir hastaneye kaldırdık. Oradan başka bir özel hastaneye sevk edildik. Anjiyodan önce boynundaki çeyrek altınları bize verdiler. Burada annemi ameliyata alarak anjiyo yaptılar. Anjiyodan sonra annem yoğun bakım servisine alındı. Gece 23.00'a kadar da annemin yanındaydık. Elinde yüzüğü, kulağında küpeleri vardı. Sabah hastaneye döndüğümde annemin yüzüğünü aradığını gördüm. Bana yüzüğünün kaybolduğunu söyledi. Orada küpelerini de çalınmasından korkarak çıkarıp bana verdi. Hemşirelere, diğer hastane çalışanlarına söyledik bir sonuç alamayınca başhekim yardımcısına durumu anlattım. Bana araştıracaklarını söylediler. Daha sonra başhekim yapacakları bir şeyin olmadığını söylediler." dedi.

Bir sonuç alamadıktan sonra hastane yönetimine başvurduğunu belirten Kalkan, "Hastane yönetimi bana, 'delil ve ispatın var mı?' diye sordular. Gece eve giderken annemin yüzüğünün olduğunu gördüğümü söyledim. Annemin de elinde yüzüğünün olduğunu belirttiğini söyledim. Bize yardımcı olmadılar, 'isterseniz şikayetçi olun' dediler. Bizler mağdur olduk, mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Buradan hasta ve hasta yakınlarına da sesleniyorum. Başkaları da mağdur olmamaları için özel hastaneye gitmeden tedbir almalarını istiyoruz. Çalınan yüzüğün değerli yaklaşık bin TL'dir." ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir