• DOLAR 32.597
  • EURO 34.745
  • ALTIN 2498.673
  • ...
Hırsızlığa 3 yaşındaki çocuğu da alet etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'daki bir giyim mağazasında meydana gelen hırsızlık güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde iki bayan bir çocukla içeride mağaza çalışanlarını oyaladıklarını ve diğer bir kadınında vitrinde bulunan çantayı 3 yaşındaki çocukla birlikte çalarak kayıplara karıştığı görüldü.

Hırsızlık olayı, Meydan Mahallesi Gülistan Caddesi üzerinde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi.

2 gün önce meydana gelen hırsızlık olayı, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Mağaza vitrininde bulunan çantayı gözüne kestiren hırsızlardan 2 bayan ve bir çocuk mağazaya girerek iş yeri personellerini meşgul ettikleri ve dışarıda bulunan diğer kadın ve 3 yaşındaki çocuğun harekete geçtiği görülüyor. Kamera görüntülerinde 3 yaşındaki çocuğun vitrinden aldığı çantayı bebek arabasına koyduktan sonra kadın çocuğu da bebek arabasına bindirerek kayıplara karışıyor. Mağaza çalışanını meşgul eden diğer kadınlar ise daha sonra orayı terk ediyor.

Güvenlik kameralarının kaydettiği hırsızlık olayında küçük çocukların nasıl kullandıkları gözler önüne seriliyor.

Hırsızların yakalanmasını isteyen mağaza sahibi Vehbi Ok, "Batman Gülistan Caddesinde esnafım. İki gün önce yaşanan bir hırsızlık olayını aydınlatmak istiyoruz. Vitrinde bir çantamız vardı. 3'ü bayan 2'si de çocuktu, çocukların yaşı 2 ile 3 arasıdır. 2 bayan içeri girip bizim personelleri oyalandırdı. Bir bayanda dışarıda kalarak çocuğu hırsızlığa alet etti. Bizim derdimiz çantanın çalınıp çalınmaması değil, derdimiz 3 yaşında bile olmayan çocuğun bu tür şeylere alet edilmesidir. Çocukların bu tür işlere alet edilmemesini istiyoruz. Anne kılığına bürünmüş hırsızın yakalanması ve en iyi şekilde cezalandırılmasını istiyoruz. İnşallah bu haberimizi gereken merciler görür ve gereken yapılır." ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir