• DOLAR 32.333
  • EURO 35.167
  • ALTIN 2313.164
  • ...
SON DAKİKA
Ömer Halisdemir`in babası Vali Zorluoğlu`nu ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

15 Temmuz ABD destekli FETÖ darbe girişimini önlemek için sırasında canı pahasına darbeci vatan haini Tuğgeneral Semih Terzi`yi öldürerek büyük kahramanlık gösteren Ömer Halisdemir`in babası Hasan Hüseyin Halisdemir Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu`nu ziyaret etti.

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile Elazığ`a gelen Ömer Halisdemir`in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, beraberindeki Niğde Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Harun Koca, Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali Zorluoğlu`nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan baba Halisdemir, “Bizleri konuk ettiği için Sayın Elazığ Valime ve tüm Elazığlılara çok teşekkür ediyorum. Tüm ülke bizim acımıza ortak oldu, Türkiye`nin her yerinden bize Şehit Ömer Halisdemir ile ilgili ulaşmaya çalışıyorlar. Bu süreçte bize çok yoğun bir ilgi gösterildi. Herkese çok teşekkür ediyorum. Ömer Halisdemir`i nasıl yetiştirdin diye çok soruyorlar. Ben şahsım adına diyorum ki bir daha yetiştirebilirim.” dedi. 

Ömer Halisdemir`in babasının bu ziyaretinden çok mutlu olduğunu ifade eden Vali Murat Zorluoğlu ise, “Gerçekten bizi, tüm Elazığlıları ziyadesi ile memnun ettiniz. EBMC Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca bu konuyu bana daha önce getirerek bu yıl gerçekleşecek olan geleneksel Basın Çalışanları Günü`nü 15 Temmuz Şehitlerine atfetmek istediğini,  bu vesileyle Şehit Ömer Halisdemir`in babasını ilimize davet etmek istediğini ifade etti ve bu çerçevede ben de Sayın Niğde Valimizi arayarak 15 Temmuz`un simge ismi Şehit Halisdemir`in babası Hasan Hüseyin ağabeyimizi ilimize davet ettim. Sizler de bu nazik davetimize icabette bulundunuz. Şüphesiz siz bu süreçte çok yoruldunuz ama biz sizleri burada yormayacağız. Sizleri Elazığ`ın en güzel yerlerinde ağırlayarak Basın Çalışanları etkinliğine beraberce katılacağız inşallah.” şeklinde konuştu. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir