• DOLAR 32.598
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2497.777
  • ...
Muhtarlara bilgisayar ve yazıcı desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz günlerde Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ile 22. Dönem Mardin Milletvekili ve İşadamı Süleyman Bölünmez, talep edilen bilgisayar ve renkli yazıcı ihtiyacını karşılama sözü vermişti.

AK Parti Mardin Milletvekili Çankırı, 25 mahalle muhtarına verdiği sözü tuttu.

13 Mart Mahallesi Muhtarı Davut Doğmuşöz'ün bürosunda toplanan muhtarlar, diz üstü bilgisayar ile renkli yazıcılarını 22. Dönem Mardin Milletvekili ve İşadamı Bölünmez'in elinden aldı.

Çankırı'nın yoğun meclis çalışmalarından dolayı katılamadığı törende konuşan Bölünmez, "Muhtarlarımızla birlikte yaptığımız toplantıda dile getirilen sorunların ardından daha önce kendilerine hediye ettiğimiz bilgisayarların artık işlevsiz hale geldiğini öğrendik. Muhtarlarımız eskiyen bilgisayarların yerine yeni bilgisayarların alınması talebinde bulundu. Bizler de bu talebi karşılama kararı aldık. Muhtarlarımıza ilk bilgisayarı biz almıştık. Şimdi de milletvekilimiz Ceyda Hanım hediye etmiş oldu. Muhtarlarımız bizim için çok değerlidir. Yaptıkları hizmetlerle her vatandaşımıza ilk ulaşan seçilmişler olarak yaptıkları iş ve işlemlerin hızlı yürümesi, vatandaşlarımızın işlerinin kolaylaşması ve daha hızlı yürümesi anlamına geldiği için böyle bir hediyeyi ulaştırıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Muhtarlarımızın yeni bilgisayarlar ile yazıcılarını iyi günlerde ve hayırlı hizmetlerde kullanmaları dileğiyle hayırlı olsun diyoruz." dedi.

Muhtarlar adına söz alan 13 Mart Mahalle Muhtarı Doğmuşöz ise "Bölünmez'in alıp bizlere hediye ettiği ilk bilgisayarlar artık günümüz teknolojisine ayak uyduramayacak hale gelmişti. Yapılan toplantıda bilgisayarlarımızın yenilenmesi talebinde bulunduk. Sağ olsun vekillerimiz talebimizi uygun gördü ve bütün muhtarların bilgisayarlarının yazıcılarıyla birlikte yenileneceğinin sözünü verdiler. Şimdi de yeni bilgisayarlarımızı almış olduk. Bütün muhtarlarımız adına gerek daha önce alınan eski bilgisayarlarımız için gerekse de yeni teslim aldığımız bilgisayarlar için Bölünmez'e teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun." diye konuştu. (M. Salih Keskin–İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir