• DOLAR 32.403
  • EURO 35.37
  • ALTIN 2325.517
  • ...
`Kan bağışı hem insani hem de İslami sorumluluktur`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızılay'ın kan stoklarında azalma yaşandığı yönünde çağrısının ardından HÜDA PAR Denizli gençlik kolları teşkilatı tarafında kan bağışında bulunuldu.

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık`ın sosyal medyadaki çağrısının üzerine HÜDA PAR teşkilatları Kızılay Kan Merkezlerinde kan vermeye devam ediyor.

Soğuk havalardan dolayı kan bağışının azaldığı açıklamalarının ardından Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlatın HÜDA PAR, Denizli'de de gençler yoğun ilgi gösterdi.

Kan bağışıyla ilgili başlatılan kampanya hakkında değerlendirmelerde bulunan Denizli İl Başkanı Mehmet Kaçan, kan bağışının islami bir sorumluluk olduğunu Hz Muhammed'in de kan verdiğini söyledi.

Kan bağışında bulunan Kaçan, vatandaşları da kampanyaya destek vermesini istedi. Kaçan, "Kan bağışıyla hem insani hem de İslami sorumluluğumuzu yerine getirmiş oluruz. Kan vermek Resulullah`ın da yaptığı bir şeydir. Aynı zamanda ülke olarak zor bir zamandan geçiyoruz. Bu zor zamanları ancak birlik ve beraberlikle atlatabiliriz. Bu kampanya da buna bir vesiledir. Bundan dolayı kan verebilecek tüm vatandaşlarımızı Kızılay merkezlerine kan vermeye davet ediyoruz." dedi. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir