• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
`PKK ile irtibatlı olanların işine son vereceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Valisi Seddar Yavuz, özel bir otelin toplantı salonunda şehirde görev yapan doktorlarla bir araya geldi.

Programa Vali Yavuz'un yanı sıra Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fatih Dölek, Muş Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Murat Kılıç, Başhekim Yardımcısı Dr. Abdurrahman Özden ve hastane müdürü Oktay Turan ile doktorlar katıldı.

Burada katılımcılara hitap eden Yavuz, şehrin giriş çıkış noktalarında alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla Muş'un güvenilir şehir olduğunu söyledi.

Yavuz, "Bizim görevimiz sizlere burada huzurlu bir ortam sağlamaktır. Tüm vatandaşlarımız gibi sizlerin de daha huzurlu yaşamanız, gezip dolaşmanız için her türlü güvenlik tedbirini alıyoruz. O yüzden Muş'ta göreve başladığım ilk günden itibaren de vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak en öncelikli görevlerimizden biri olmuştur. İlimiz giriş çıkış noktalarında güvenlik önlemleri devam ediyor. Bu tedbirler sayesinde Muş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki en güvenilir şehirdir. O yüzden siz hekim arkadaşlarımızın burada uzun süre kalabileceğini düşünüyorum." dedi.

Son zamanlarda meydana gelen saldırıların toplumsal dinamikleri hareketlendirmek için yapıldığını dile getiren Yavuz, sözlerine şöyle devam etti: "Yarın bir gün birlik ve kardeşliğimize zarar vermek için saldırılar olursa şaşırmayın. Böyle zorlu bir süreçten geçiyoruz. O yüzden güvenliğe neden bu kadar önem verdiğimizi sizlerle paylaşmak istiyorum."

PKK ile irtibatlı kamu görevlilerinin işine son verileceğini sözlerine ekleyen Yavuz, "PKK terör örgütü ile irtibatlı olanların işine son vereceğiz. Kürt, Türk, Arap bu ülkede yaşayan kim varsa şunu iyi bilmeli ki bu ülkenin başına bir şey gelirse gideceğimiz, bize bir tas çorba verecek kimse yok." şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından Vali Yavuz, doktorların talep ve sorunlarını dinledi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir