• DOLAR 32.576
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2420.256
  • ...
HÜDA PAR`dan kan bağışı kampanyasına destek devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın çağrısının ardından HÜDA PAR Gençlik Kolları kan bağışında bulunmaya devam ediyor. Bu bağlamda HÜDA PAR Konya ve Siirt Gençlik Kolları üye ve gönülleri kan bağışında bulundu.

Kan bağışı kampanyasına HÜDA PAR Konya İl Başkanı Mehmet Zülfü Tan, Selçuklu İlçe Başkanı Ramazan Erman, İl Başkan Yardımcısı Kutbettin Yılmaz, Konya Gençlik Kolları Başkanı İsmail Yılmaz ve çok sayıda parti üyesi destek verdi.

Kan bağışının ardından konuşan HÜDA PAR Konya Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz, “Kan stoklarında azalma olduğunu açıklayan Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık`ın çağrısına karşılık olarak, ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır` hadis-i şerifini şiar edinerek, HÜDA PAR Konya Gençlik Kolları ile ilçe teşkilatları olarak, Kızılay Kan Merkezinde kan bağışında bulunduk. Topluma yararlı bireyler olma adına bu erdemli davranışı sergileyen üyelerimize ve bizlere eşlik eden HÜDA PAR Konya İl Başkanı Mehmet Zülfü Tan ve İl Yöneticilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kızılay`ın çağırısına duyarsız kalınmaması gerektiğini söyleyen Yılmaz, “Halkımızın bu çağrıya duyarsız kalmaması gerekmektedir. Kan vermeye gücü olan herkesin Kızılay Kan Merkezlerine giderek kan vermelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Siirt İl Gençlik Kolları Başkanı Yakup Toprak da kan bağışının ardından yaptığı açıklamada, "Vücuttan kan almak Peygamberimizin sünnetidir. Ayrıca kan vermek hayır işidir. Empati kurarsak, ilerde biz de kana ihtiyaç duyabiliriz. Bu duyarlılıkla kanımızı veriyoruz ve tüm halkımızı da kan vermeye davet ediyoruz." dedi. (Hamza Adiyaman - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir