• DOLAR 32.574
  • EURO 34.903
  • ALTIN 2435.721
  • ...

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Batman şubesinde yapılan olağan genel kurulda başkanlığa Kamil Biçici seçildi. Nezir Yeşilyurt, TÜMSİAD Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı olmasının ardından tek listeyle gidilen seçimde oyların tamamını alan Biçici'ye görevi devretti.

Törende konuşan Nezir Yeşilyurt, 2011 yılından beri beraber çalıştıkları Biçici’ye görevi devretmekten son derece memnun olduğunu, TÜMSİAD'ın yeni isimlerle daha da hareketleneceğini söyledi.

TÜMSİAD olarak yaptıkları faaliyetlerle Batman'daki KOBİ'lere yönelik yapmış oldukları çalışmalarla önemli mesafe kat ettiklerini, resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte sinerji yakaladıklarını ifade eden Yeşilyurt, Biçici'ye ve yönetim kuruluna başarı dileklerinde bulundu.

Daha sonra göreve yeni seçilen TÜMSİAD Şube Başkanı Biçici, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TÜMSİAD'ın vizyonuna uygun çalışmalarda bulunacaklarını ifade etti.

Biçici, TÜMSİAD'ın Türkiye genelinde 15 binin üzerinde üyesi, 57 şubesinin bulunduğunu hatırlatarak, Batman'da ise 150 civarında üyelerinin olduğunu belirtti.

Biçici, "Bu görev bir bayrak yarışı değil. Hedefimiz dava arkadaşlarımızla bu hizmeti daha ileriye başarılı bir şekilde götürmektir. Bayrağı daha yükseklere çıkartmak için ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bizim de sevdamız Batman, Türkiye ve insanlık içindir. TÜMSİAD'ın amacı da ülke ekonomisine katkı sağlamaktır. Aldatan ve aldanan olmadan dürüstçe yolumuzda ilerleyeceğiz. Kuruluş amacımızdaki misyon ve vizyonumuzla çıktığımız bu yolda İnşallah KOBİ'lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)