• DOLAR 32.535
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2425.171
  • ...
Yapımı devam eden spor tesisleri incelendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, kentte yapımı devam eden ve yaklaşık 70 milyon TL'ye mal olacak spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

İncelemeler sırasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl, Vali Deniz'e eşlik etti. Deniz, ilde yapımı devem eden 15 bin kişilik stadyum, kapalı olimpik yüzme havuzu, olimpik atletizm pisti ve sporcu fabrikasında incelemelerde bulundu.

Uluslararası standartlarda inşa edilen 15 bin seyirci kapasiteli stadyum ve diğer spor tesislerinin inşaat alanlarını ziyaret eden Deniz, spor tesislerinde incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Çamlıca Mahallesi'nde yapımı tamamlanma aşamasında olan Sporcu Fabrikası (Çok Amaçlı Spor Salonu) inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Batman'da spor aktivitelerinin geliştirilmesi için çok amaçlı modern spor tesisleri inşa edildiğini belirten Deniz, uluslararası standartlarda inşa edilen tesislerin bitirilmesi ile birlikte Batman'ın hem ulusal hem de uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacağını ve bunun ilin tanıtımına ciddi bir katkı sağlayacağını belirtti.

Daha sonra Vali Deniz, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kursları ziyaret ederek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde verilen ahşap süsleme, dikim ve el sanatları atölyelerini gezen Deniz, meslek edinme konusunda Halk Eğitim Merkezi tarafından vatandaşlara gereken desteğin verildiğini ve bundan sonra da destek vermeye devam edileceğini söyledi.

Kursiyerlerin sorun ve isteklerini dinleyen Deniz, kursiyerlerin yapmış oldukları çalışmaları yakından izleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir