• DOLAR 32.565
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2422.734
  • ...
Kırsal kesimlerde yol çalışması başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman, ağır kış şartlarına rağmen Kırsal Yollar Daire Başkanlığı ekiplerinin yol yapım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Çalışmaların birçok noktada eş zamanlı sürdürüleceğini belirten Yaman, söz konusu hizmetlerin arttırılması gayretinde olduklarını söyledi.

Yaman, "Mardin il geneline yaydığımız çok geniş bir alanda altyapı ve yol yapım ve onarım çalışmalarının içerisindeyiz. Ekiplerimiz Artuklu`ya bağlı Cevizpınar ile İstasyon mahallelerinde, Savur'a bağlı Üçerli ve Kocahöyük mahallelerinde, Kızıltepe'de Altıntoprak, Tanrıverdi, Buğday Pazarı'nda, Nusaybin Girmeli'de, Derik'te Akıncılar ve Sarp yolunda yol yapım ve onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Kış ortasında ve zor şartlar altında sürdürülen çalışmalar, vatandaşlarımıza daha rahat bir ulaşım altyapısı imkânı sunma gayesidir. İnşallah önümüzdeki günlerde bu çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz." dedi.

Birinci Cadde`nin trafik sorunu

Mardin Birinci Cadde üzerindeki trafik, ulaşım ve park sorununu çözme konusunda yoğun çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Yaman, bu konuda ilgili ekiplerin farklı çözüm yolları ve alternatifleri üzerine çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi. (M. Salih Keskin–İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir