• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Cumhurbaşkanı Şanlıurfa`da önemli toplantılar gerçekleştirilecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın yarın Şanlıurfa`da katılacağı bir takım toplu açılış töreni programı öncesi Şanlıurfa`ya gelen Gıda, Tarım ve hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, basın toplantısı düzenledi.

GAPTEM Konferans Salonunda tüm milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın yarınki programı hakkında bilgi veren  Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın yarınki mitingin ardından Valilik tarafından belirlenen Şanlıurfa`yı temsil eden bir çok isimle bölgenin geleceğine ışık tutacak önemli bir toplantı gerçekleştireceğini söyledi.

Rabia Meydanında gerçekleştirilecek mitingde yapılacak olan toplu açılışlar hakkında bilgi veren sözlerine şöyle devam etti:

“Bu toplantılar gerçekten önemli. Komşu ülkelerde yaşanan hadiseler çerçevesinde o toplantıda Sayın Cumhurbaşkanımızın yapacağı hitaplar son derece önemlidir. Şanlıurfa`nın geleceğine ışık tutacak, bölgenin geleceğine ışık tutacak önemli değerlendirmeler yapacağı o toplantıyı önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Şanlıurfa Valiliğimizin organizatörlüğünde yapılacak yemekli toplantıda bütün ilçelerimizden ve merkezden hemen hemen tüm Şanlıurfa`yı kucaklayacak isimlerin tespiti yapıldı.”

İzmir`de yaşanan patlamayla ilgili sorulan bir soru üzerine değerlendirmelerde bulunan Çelik, karanlık şer odakları tarafından Türkiye`nin tökezletilmesi amacıyla yapılan bu saldırıyı kınadığını söyledi. (Osman Gülebak-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir