• DOLAR 32.578
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2431.08
  • ...
Hırsızlık şüphelileri gözaltına alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Valiliği tarafından yapılan açıklamada, bazı ev ve işyerlerinde hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Polisin, Yeşilyurt ve Yeni Mahalle'de iki kişiye ait evde hırsızlık yaptıkları şüphesiyle C. T., M. B. ve B. B.'yi gözaltına aldığının bildirildiği açıklamada, şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği kaydedildi.

Açıklamada, "Şüphelilerin ikamet adreslerinde yapılan aramada çalınan bir adet plazma TV, yine bu TV'ye ait bir adet sehpa ve bir adet tablet, 2 cep telefonu, 15 adet tabanca fişeği, bir adet siyah-gri renkli fotoğraf makinesi, bir adet siyah renkli dürbün, bir adet gri renkli kamera ve bu kameraya ait bir adet siyah renkli şarj cihazı ile çok sayıda kol saati, cep telefonu, takı malzemeleri ve çok sayıda av tüfeği fişeği ele geçirilmiştir. Ayrıca şüpheliler C. T. ve M. B.'nin çeşitli suçlardan adli makamlarca arandıkları tespit edilmiştir." denildi.

Saray, Kültür ve İnönü mahallerinde ev, işyeri ve depolarda hırsızlık yaptıkları belirlenen 4 şüpheliden birinin yakalandığının belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

 "Olayı gerçekleştiren şahısların Ü. A., B. B., G. Ü. ve E. K. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Çalışmalar neticesinde şüpheli Ü. A. yakalanmıştır. Şüpheli Ü. A.'nın zaman zaman kaldığı terkedilmiş metruk bina içerisinde yapılan aramada iş yerinden çalınan bir adet 109 ekran plazma TV, beyaz eşya mağazasından çalınan 2 adet elektrik süpürgesi, bir adet ankastre ocak, beyaz eşya deposundan çalınan 3 adet elektrik süpürgesi, iş yerinden çalınan bir adet dizüstü bilgisayar elde edilmiştir. Yukarıda bahsedilen 6 hırsızlık olayı ile ilgili olarak olay şüphelisi olduğu tespit edilerek yakalanan Ü. A. isimli şahıs, hakkında düzenlenen altı ayrı tahkikat evrakı ile birlikte çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

Ayrıca, son bir ay içerisinde 11 şüpheli hakkında hırsızlıktan işlem yapıldığı, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8'inin tutuklandığı ifade edildi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir