• DOLAR 32.381
  • EURO 35.094
  • ALTIN 2326.93
  • ...
Otomobilin çarptığı çocuk hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde sürücüsünün kontrolünü kaybettiği iddia edilen otomobil Mehmet Arslan'a (13) çarptı. Ağır yaralanan Arslan, kaldırıldığı hastanede kaybetti.

Kaza, Şahinbey ilçesi Cengiz Topel Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cengiz Topel Mahallesi 16 nolu cadde üzerinde seyir halinde olan 27 YG 508 plakalı otomobil, yolda yürüyen Mehmet Arslan'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 10 metre sürüklenen çocuk ağır yaralandı.

Kontrolden çıkan otomobil, cadde üzerinde bulunan elektrik direğine çarparak dururken araç sürücüsü de yaralandı.

Çarpmanın etkisiyle elektrik direği devrilirken, elektrik telleri etrafa saçıldı. Kaza nedeniyle etrafa saçılan ve bir süre trafiğin durmasına yol açan elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar ise paniğe neden oldu.

Yaralı çocuk haber verilmesi üzerine ambulansla Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, yaralı sürücü ise 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Mehmet Arslan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Küçük çocuğun cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, kaza sonrası adeta hurdaya dönen otomobil ise olay yerine gelen çekici ile kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)



















Bu haberler de ilginizi çekebilir