• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...
HÜDA PAR`dan gece kulübü saldırısına ilişkin açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Merkezinden yapılan açıklamada, Dün gece İstanbul`daki bir eğlence merkezine yapılan silahlı saldırıda 15`i yabancı uyruklu 39 kişi öldürüldü.

İslam coğrafyasında yıllardır katliamlar gerçekleştiriliyor. Camilerde, türbelerde, Pazar yerlerinde, miting alanlarında, otobüs duraklarında, stadyum önlerinde bombalar patlatılıyor, silahlarla insanlar taranıyor.

Her saldırı ve katliam sonrası toplumun farklı kesimlerinden insanlar birbirini suçlamaya, ayrışmayı derinleştirmeye başlıyorlar.

Unutulmamalıdır ki; bu saldırıları organize edenlerin asıl hedefi, onlarca kişiyi öldürmek veya öldürtmek değildir. Asıl amaç Suriye`deki gibi yüzbinlerce insanın ölümüyle sonuçlanacak iç karışıklıklar çıkarmak, toplumsal düzen ve barışı vurmaktır. Bu hesaplarının boşa çıkması millet olarak bize bağlıdır. Onların ekmeğine yağ sürecek amaçlarına hizmet edecek söz ve davranışlardan kaçınırsak hesapları tutmayacaktır.

Bu tür saldırılar memleketin ve insanımızın huzurunun altına dinamit koymaktır. Bu dinamitin fitilini ateşleyenler ise bu saldırıyı toplumsal kutuplaşma ve ayrışma için kullananlardır.

Bu tür elim hadiselerden siyasi kazanç sağlamaya çalışmak insanlık dışıdır; böylelerinin döktüğü de timsah gözyaşlarıdır.

Saldırıyı tertipleyenleri, gerçekleştirenleri, saldırı üzerinden çıkar sağlamaya çalışanları kınıyoruz. denildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir