• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Gaziantep'te yeni yılın ilk bebeği Yakup Sergen oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te 2017 yılının ilk bebeği Metin (20) ve Münevver (20) Aslan çiftinin ilk bebeği olan Yakup Sergen Aslan, saat 00: 02'de dünyaya geldi. Gaziantep Av. Cengiz Gökçek Kadın Doğum Hastanesi'nde dünyaya gözlerini açan Yakup Sergen bebek, 2 bin 800 ağırlığında ve 50 cm uzunluğunda dünyaya geldi.

Sağlık durumu iyi olan Yakup Sergen Aslan bebeğin babası Metin Aslan, yeni yılın ilk bebeğinin kendi bebekleri olduğu için çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Çok heyecanlıyım. Yeni yılın ilk bebeği bizim çocuğumuz oldu. Güzel bir duygu ve heyecan.” dedi.

Anne Münevver Aslan ise, “2017'nin ilk bebeği bizim çocuğumuz oldu. Çok heyecanlıyım. Yeni yılın ilk çocuğu aynı zamanda bizim çocuğumuz oldu. Çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

Yeni yılın ilk bebeğini ziyaret eden ise Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise, 2017'nin ilk dakikalarında doğan Yakup Sergen bebek ve ailesine mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diledi.

Tahmazoğlu, “Doğum hastanemize geldik ve ilk doğan bebeğimizi ziyaret ettik. Metin kardeşimizin ve Münevver ablamızın evliliklerinin ilk yılında erkek çocukları dünyaya geldi. İsmi de Yakup Sergen Aslan oldu. Yakup Sergene uzun ve hayırlı ömürler diliyorum. Hayırlı bir evlat olsun. Bu yıl doğan bütün çocukların bahtı açık olsun.” şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir