• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...
Yılın ilk bebeği Elazığ`da dünyaya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ'da özel bir hastanede bu gece 00.02`de dünyaya gelen Ali Eymen bebek Elazığ'da yılın ilk doğan bebeği oldu. Baba Murat Gül ve anne Fatma Gül çifti 4'üncü çocuklarını dünyaya getirmenin sevincini yaşadı. Ali Eymen bebek 3 kilogram ağırlığında 50 santimetre boyunda sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Normal bir doğum ile dünyaya gelen Ali Eymen bebek görenlere neşe verdi.

4'üncü çocuğunu dünyaya getirmenin sevinci yaşayan anne Fatma Gül duygularını şöyle ifade etti, "Vatana millete hayırlı bir evlat olmasını dilerim. 4'ündü bebeğimi dünyaya getirdiğim için mutluyum. 2017 yılının milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

4'üncü kez baba olan Murat Gül de "Heyecanlıyım. 4'üncü çocuğum olmasına rağmen aynı heyecanı yaşıyorum. Allah bütün millete aynı şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin. Vatana millete hayırlı olur inşallah. Ben ilk 3 çocuğumun doğumunu pek yakından görmedim ama bu çocuğum da yakından gördüm. İnsan yakından şahit olunca daha çok etkileniyor." ifadelerini kullandı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 2017 yılının ilk bebeği Ali Eymen bebeği ve ailesini hastanede ziyaret etti ve ilk hediyesini taktı. Ali Eymen bebeğe dünyaya hoş geldin diyen Yanılmaz, "Allah bebeğinize sağlık, sıhhat, uzun ömür versin inşallah. Ülkemize ve Elazığ`a hayırlar getirmesini Allah`tan temenni ediyorum. İnşallah 2016 yılında yaşanılan olumsuz olaylar 2017 yılında yaşanmaz. 2017 yılı mazlumların başının daha dik olduğu zalimlerin daha dizlerinin üzerine olduğu bir yıl olur inşallah. 2017 yılı milletimizin ekonomik olarak kalkındığı daha mutlu olduğu bir yıl olur inşallah" şeklinde konuştu.

( Ebubekir Yavuz- İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir