• DOLAR 32.575
  • EURO 34.935
  • ALTIN 2426.238
  • ...
Van Rahmet Eli`nden 205 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van`da faaliyet yürüten Umut Kervanı Platformu üyesi Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Dayanışma Derneği, Aralık ayı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaştı.

Konuyla ilgili konuşan dernek başkanı Sabri Yıldırım, 2016 Aralık ayında 205 aileye yaklaşık 13 bin lira değerinde yardım ulaştırdıklarını ifade etti.

Yıldırım, “Rahmet Eli Gıda Bankası olarak her ay olduğu gibi aralık ayında da daha önceden tespit ettiğimiz 205 aileye gıda paketlerini ulaştırdık. İçerisinde temel gıda ve temizlik malzemesi bulunan toplam 13 bin lira değerindeki yardım paketlerini birinci dereceden mağdur olan ailelere gönderdik.” dedi.

Her ay olduğu gibi bu ayda daha önceden tespit ettikleri ailelere gıda, nakdi ve temizlik ürünleri yardımında bulunduklarını belirten Yıldırım, “Yılın son ayı olan aralık ayında ilimize savaştan dolayı göç eden Suriyeli ve Afgan ailelerinin de bulunduğu yoksul ve mağdur ailelere yardımlarını ulaştırmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda bizlere yardımcı olan tüm hayırsever Van halkına teşekkür ediyorum.” diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir