• DOLAR 32.598
  • EURO 34.931
  • ALTIN 2438.467
  • ...
Gaziantep`te bazı alanlar `Özel Güvenlik Bölgesi` ilan edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valiliği, İslahiye ilçesinde bulunan bazı alanların 15 gün süre ile “Özel Güvenlik Bölgesi” ilan edildiğini duyurdu.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, milli güvenlik, kamu düzeni ve esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, bölgede barınabilecek PKK mensuplarının etkisiz hale getirilmesi amacıyla düzenlenecek operasyonel faaliyetlerden vatandaşların zarar görmemeleri için bazı alanların 15 gün süre ile “Özel Güvenlik Bölgesi” ilan edildiği belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada,  “Mağara Tepe, Topbarnaz Tepe, Hamo Tepe, Hanife Tepe, Yellibel Tepe, Ayazdağ Tepe, Keldüz Tepe, 1839 Rakımlı Tepe, Benzerce Tepe, Havşu Tepe, Kirmen Kayası, Göbel Tepe, Kokarca Sırtları, Ufacık Mezrası" arasında kalan bölgede, 5 Ocak 2017 saat 00.00'dan başlayarak, 19 Ocak 2017 saat 23.59'a kadar 15 gün süreyle "Özel Güvenlik Bölgesi" ilan edilmiştir. Özel güvenlik bölgesi ilan edilen yerlere her türlü araç ve insan giriş çıkışının kontrolü, gerektiğinde yasaklanması ve güvenlik tedbirlerinin alınması İl Jandarma Komutanlığınca yapılacaktır.” denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir