• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mardin Müftüsü Coşkun basınla vedalaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Müftüler Kararnamesiyle Mersin Müftülüğüne atanan Mardin Müftüsü Dursun Ali Coşkun, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Müftü Coşkun, Mardin'de görev yaptığı 6 yıl boyunca ilde faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın mensuplarıyla hep uyum içinde çalıştıklarını ifade etti.

Görev süresi boyunca basın ile güzel bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Coşkun, herkesten razı bir şekilde ayrılacağını aktardı. Coşkun, konuşmasının sonunda basın mensuplarından helallik istedi.

Müftü Coşkun, “Mardin basını dini, sosyal ve kültürel faaliyetlerimizde hiçbir haberimizi 'olmaz' demeden halka en güzel bir şekilde yansıtmaya gayret etti. Her yıl aralıklarla basını ziyaret ederdim, sadece bir sene elde olmayan sebeplerle ziyaretleri yapamadım.  Nusaybin, Dargeçit, Derik, Silopi, Sur ve Cizre gibi 9-10 t ilçemizden terör nedeniyle birçok vatandaşımız Mardin`e, Kızıltepe`ye, Midyat`ta ve benzeri yerlere göç etmek zorunda kaldılar. Bu süre zarfında da Diyanet Vakfı hemen ‘Yara Sar` diye bir kampanya başlamıştık ki hepiniz geldiniz. Bu faaliyetlere de ciddi katkılarınız olmuştur. Allah hepinizden razı olsun, hakkınızı helal edin.” dedi.

Gazeteciler de Müftü Coşkun`a yeni görevinde başarılar diledi, ardından topluca hatıra fotoğrafı çekildi. (M. Salih Keskin, Mehmet Aslan- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir