• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van`da 150 uyuşturucu madde ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van'ın Kuşbaşı mevkiinde ve Edremit ilçesinde yapılan aramalarda 150 kilogram uyuşturucu maddenin ele geçirildiği ve olayla ilgili olduğu belirtilen 5 kişinin de tutuklandığı bildirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Van`ın Edremit İlçesinde bir ikametin müştemilatında yapılan aramada 64 paket halinde bez torbalar içerisinde toplam 64 Kilo 548 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. İlimiz Kurubaş Mevkiinde oluşturulan uygulama noktasında durumlarından şüphelenilerek durdurulan iki araç içerisinde EFES isimli narkotik köpeğinin her iki araçta da sinyal vermesi üzerine araçlarda yapılan aramalarda zulalanmış vaziyette toplam 86 Kilo 126 Gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.” denildi.

Yapılan operasyonda gözaltına alınan 5 kişinin adli işlemlerinin ardından tutuklandığı bildirilen açıklamanın devamında "Elde edilen uyuşturucu maddelerle ile olarak ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama` suçu nedeniyle gözaltına alınan 5 şüpheli şahıs için haklarında tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmışlardır.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir