• DOLAR 32.5
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2436.413
  • ...
Öğrenciler harçlıklarını Haleplilere bağışladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Fen Lisesi Öğrencileri, Halepliler için kendi harçlıklarından kısarak topladıkları parayı Türkiye Diyanet Vakfı hesabına yatırıp, makbuzu Batman İl Müftüsü Turgut Erhan`a teslim ettiler.

Batman Fen Lisesi yöneticileri ile öğrencilerden oluşan heyet, Batman İl Müftüsü Turgut Erhan`ı makamında ziyaret ederek, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Halep`te İnsanlık Ölmesin” kampanyasına destek olmak adına, öğrencilerin kendi harçlıklarından topladıkları yardım paralarını kampanya bağış hesabına yatırarak dekontu teslim ettiler.

Türkiye Diyanet Vakfı adına dekontu teslim alan İl Müftüsü Turgut Erhan, “Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ‘Halep`te İnsanlık Ölmesin` sloganıyla başlatılan kampanyaya destek olmak ve bu insanlık dramına dur diyebilmek adına yaptığınız bu bağış takdire şayandır. Bu anlamlı davranışınız için öncelikle sizi ve öğretmenlerinizi tebrik ederim.” dedi.

Bağışta bulunan öğrenciler de duygularını dile getirerek, Halep`teki zulme sessiz kalmadıklarını ve kendi ülkelerinde göçe zorlanan Halepliler için harçlıklarını bağışlayarak, az da olsa desteklerini sunduklarını ifade ettiler. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir