• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Yetim ve engelli aileye yardımları ulaştırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Midyat ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Azim-Der`in aracılığıyla Rehber TV`nin Umut Kervanı programında dramı ekranlara taşınan Savur İlçesine bağlı İçören (Teffê) Mahallesi`ndeki yetim ve engelli aileye, hayırseverlerin yardımı ulaştırıldı.

Anne ve babaları vefat eden şimdi ise dede ve nineleriyle yaşayan yetim ve engelli iki kardeşe yapılan yardımlar Azim-Der yetkilileri tarafından kendilerine ulaştırıldı.

Rehber TV`de yayınlanan Umut Kervanı programına ekim ayında konuk olan Doğan ailesi, hayırseverlerden Azim-Der aracılığıyla yardım istemişti. Çamaşır makinesine ihtiyaçları olan aileye hayırseverler tarafından kendilerine ulaştırılmak üzere bir adet çamaşır makinesi ve bir miktar nakdi para gönderildi.

Azim-Der Yardım komisyonu tarafından ulaştırılan çamaşır makinesi ve bir miktar nakdi para aileyi, özellikle işitme ve konuşma engelli Sultan Doğan`ı oldukça sevindirdi.

Dede Abdulkadir Doğan, hayırseverlere yaptıkları yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

Yapılan yardımlar hakkında bir açıklama yapan Azim-Der Savur Temsilciliği Başkanı Kemal Kaya ise "Hayırseverlerin gönderdiği yardımları Azim-Der olarak aileye ulaştırdık. Kendilerinden Allah razı olsun. Hizmeti olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu yardımların devamını bekliyoruz. Bizler de köprü olmaya devam edeceğiz inşallah” diye konuştu. (Süleyman Tunç- İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir