• DOLAR 32.37
  • EURO 35.003
  • ALTIN 2325.438
  • ...
Hizmete açılmayan Sağlık Ocağı çürümeye terk edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaklaşık iki yıl önce yapımı tamamlanan Karlıova ilçesine bağlı Çatak Dörtyol köyü Sağlık Ocağı ve yanındaki eczane geçen bunca zaman rağmen henüz açılmadı.

Yapılan sağlık ocağı binasının bakımsızlıktan dolayı camlarının bir bölümü kırılırken, fayans ve çevre düzenlemelerinin de tahrip edildiği görüldü. Binanın iç ve dış tefrişatının iki yıl önce döşenmesine rağmen hizmete açılmaması Dörtyol Çatak köyü sakinlerinin de tepkisine neden oldu.

Dörtyol köyü sakinlerinden A.Y. adlı vatandaş yetkililere seslenerek, “Bu Binayı ihtiyacımız var diye yaptınız. İki yıl önce bu bina bitti üçüncü yılına giriyor. O günden beri bu binaya herhangi bir birim yerleşmedi ve kilitli kaldı. Köylü olarak yetkililere sesleniyoruz. Bu binanın ihtiyaç dahilinde yapıldığını bilen bir devletimiz var. Sağ olsun bizleri düşünerek bu binayı yaptılar. Bu binayı hizmete koymak için gönderilen hekimler nerede ve nerede görev yapıyorlar? Yazık günah bu devletin parasına, burada devletin parası çürüyor. Her gün kilitli olan bu binaya bakarak içimiz yanıyor.” diyerek tepki gösterdi.  (Bülent Temiz-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir