• DOLAR 32.573
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2425.591
  • ...
Yapıcıoğlu: `Haçlı-Siyonist batıya birlikte karşı durabiliriz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu,  Doğru Medya Grubunu ziyaretinde yaptığı konuşmada, "İnancımız bir. Etnik, mezhep ve görüşlerimiz farklı da olsa İslam âlemine savaş açmış Haçlı-Siyonist batıya karşı birlikte karşı durabiliriz." dedi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, İstanbul'da Doğru Medya Grubuna nezaket ziyaretinde bulundu.

Yapıcıoğlu'nu, Doğruhaber  Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Abdullah Aslan, Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni Fikret Gültekin, Doğruhaber yazarı Abdülhakim Sonkaya ile Doğruhaber Gazetesi  Yazı İşleri Müdürü Mehmet Sait Özcan karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Yapıcıoğlu, batının Irak ve Suriye üzerinden Türkiye`ye ve tüm Müslümanlara operasyon halinde olduğuna dikkat çekerek “Saldırılara birlikte karşı durabiliriz” mesajını verdi.

Yapıcıoğlu, batının, kaosun hâkim olduğu Irak ve Suriye üzerinden Türkiye ve tüm İslam beldelerine operasyon halinde olduğunu belirtti.

Müslümanların, oynanan oyunlara karşı uyanık olmaları gerektiğine vurgu yapan Yapıcıoğlu, “İnancımız bir. Etnik, mezhep ve görüşlerimiz farklı da olsa İslam âlemine savaş açmış Haçlı-Siyonist batıya karşı birlikte karşı durabiliriz” diyerek medya üzerinden yapılan algı operasyonlarına dikkat çekti.

“Bizi insanlığımızdan çıkarmak için ne kadar oyun varsa sergiliyorlar”

Müslümanların, Şii ya da Sünni söylemler üzerinden yapılan tahriklere kapılıp tuzağa düşmemesi için dikkatli olunması tavsiyesinde bulunan Yapıcıoğlu, “En günahkâr Müslüman bile, en iyi kâfirden iyidir mantığıyla hareket edilmelidir. Batının biz Müslümanları Türk-Kürt-Arap ya da Şii-Sünni kavramları üzerinden yine kendi topraklarımızda karşı karşıya getirdiğini ve bu savaşın uzaması için ne kadar fitne varsa yaptığını bilmemiz, görmemiz gerekiyor. Bizi insanlığımızdan çıkarmak için ne kadar oyun varsa sergiliyorlar. Gerek sahada ve gerekse de medya üzerinden oluşturdukları algıyla hipnotize ediliyoruz. Oynanan bu tiyatroya bir son vermemiz lazım ve bizi birbirimizden ayıran, ayrıştırıcı, ötekileştirici söylem ve eylemlerden de uzak durmamız gerekiyor. Aksi halde çok daha büyük felaketlere sürüklenecek, çok daha büyük acılar yaşayacağız.” diye konuştu.

"Gelişmelere hassas ve sorumlu gazetecilik gözüyle bakıyoruz"

Gazetenin yayın politikasıyla ilgili olarak konuşan Rehber TV Genel Yayın Yönetmeni Fikret Gültekin, haklıyı, haksızı ayırt etmede çok hassas olduklarını, İslam coğrafyasında yaşanan acıları ve müsebbiplerini duyurma noktasında da duyarsız olamayacaklarını ifade ederek sorumlu gazetecilik yaptıklarını dile getirdi.

Toplumu bilinçlendirme adına faydalı görülen birçok habere imza attıklarını belirten Gültekin, son aylarda batının Türkiye`ye ve bölge İslam ülkelerine yönelik açıkça görülen saldırılarına ve karışıklık çıkarma girişimlerini afişe etme yönünde de önemli manşetler ortaya koyduklarını dile getirdi.  (Ahmet Karakaş- İLKHA)













 

Bu haberler de ilginizi çekebilir