• DOLAR 32.499
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2429.204
  • ...
Umut-Der yüzlerce aileye giyim yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Batman Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği (Umut-Der), kentteki yüzlerce fakir ve muhtaç aileye kışlık giyim yardımında bulundu. 

Yaptıkları yardım hakkında açıklamada bulunan Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ekinci, kış mevsimi nedeniyle kentte bulunan 600 fakir ve muhtaç aileye giyim yardımında bulunduklarını söyledi. Ekinci, düzenli olarak yaptıkları yardımların ise hayırseverler tarafından finanse edildiğini belirtti.

Gıda, giyim, eşya ve nakdi olarak yaptıkları yardımların yoksul ve kimsesiz ailelere her ay düzenli olarak devam ettiğini vurgulayan Ekinci, “Umut Kervanı Yardım Platformuna bağlı derneğimiz havanın soğumasıyla beraber 600 aileye kışlık giyim yardımı yapıyoruz. Şu ana kadar 2-3 gün içerisinde 150-200 aileye bu yardımı yaptık. Geri kalan diğer ailelere de hafta içerisinde bu yardımları yapacağız. Yardım yaptığımız 600 aileye yaklaşık 3 bin kişi civarında oluyor. Yardımlarımız inşallah bundan sonra da devam edecektir. Hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz. Giyim yardımından sonra inşallah gıda yardımına da başlayacağız.” dedi.

Kışlık giyim yardımı alan fakir ve muhtaç aileler ise duygularını dile getirerek, Umut-Der`e teşekkürlerini iletti. (M. Fatih Akgül- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir