• DOLAR 32.589
  • EURO 34.845
  • ALTIN 2507.64
  • ...
Bazı il ve ilçelerde eğitime yarın ara verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Karaman, Ağrı, Iğdır, Hakkari, Erzincan ve Bitlis'te eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

Karaman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Son meteorolojik tahminler ve alınan veriler çerçevesinde önümüzdeki günlerde kar yağışının devam edecek olması nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurul Kararıyla ilimiz genelindeki tüm okullarımız 26 Aralık 2016 Pazartesi günü tatil edilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personeller de aynı tarihte idari izinli sayılmaları Valiliğimizce uygun görülmüştür" denildi.

Ağrı Valiliği`nden yapılan yazılı açıklamada ise kar yağışı nedeniyle Ağrı merkez, Patnos ve Eleşkirt ilçelerindeki köy okulları ile taşıma sistemle eğitim veren okullarda eğitime 26 Aralık Pazartesi ara verildiği bildirildi.

Iğdır Valiliği de kent merkezindeki ilkokullar ve ortaokullar ile merkeze bağlı yerleşim birimlerindeki Kervansaray, Alibeyköy, Güngörmez, Mezra, Taşlıca, Harmandöven, Pınarbaşı, Kızılkule ilk ve ortaokullarının yoğun kar yağışı nedeniyle yarın tatil edildiğini açıkladı.

Hakkari'nin Yüksekova ile Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü de yaptığı açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi ve merkeze bağlı köy okullarında 26.12.2016 günü eğitime (1) gün süre ile ara verilmiştir." İfadelerine yer verdi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir