• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi`ne otobüs seferleri başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Belediyesi, vatandaşların ulaşımda yaşadığı sıkıntıları gidermek amacıyla Rahva bölgesinde yapılarak geçirilen Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi`ne şehir içi otobüs seferleri başlatacağını duyurdu.

Bitlis`in sağlık alanındaki en önemli yatırımlarından biri olan Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi`nin hizmete girmesiyle, Belediye Zabıta Müdürlüğü de bölgeye toplu taşımada kolaylık sağlamak adına yeni seferler koydu.

Yaklaşık 6 aydır faaliyete giren hastaneye, vatandaşların daha rahat gidip gelmesi için otobüs seferleri düzenlenecek. Daha önce vatandaşların gitmekte zorluk yaşadığı hastaneye, başlatılacak otobüs seferleriyle rahata kavuşması bekleniyor.

Önümüzdeki Pazartesi gününden (26.12.2016) itibaren Bitlis-Tatvan güzergâhına giden halk otobüsleri, Çarşı merkezinden hareket edecek. Çarşı merkezinden saat başı hareket edecek otobüsler, TOKİ 1-2 ve 3. Etapta yarım saate bir hareket edecek.  Sabah 07.00`da başlayarak gece 22.00`da sona erecek olan seferler, yolcu yoğunluğuna göre gerektiğinde Zabıta Müdürlüğü tarafından artırılacağı bildirildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir