• DOLAR 32.432
  • EURO 34.46
  • ALTIN 2488.212
  • ...
Mağdur esnafın DEDAŞ`a tepkileri sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman'da bir grup esnaf, artan elektrik kesintilerine tepki göstermek amacıyla DEDAŞ`a yürüdü. Grup, burada DEDAŞ yetkilileriyle görüşüp sorunlarının giderilmesini istediler.

Esnafın DEDAŞ yetkilileriyle yaptığı görüşmede, yaşanan elektrik kesintilerin bir daha yaşanmaması için kalıcı çözümler beklediklerini dile getirildi. Yetkililer ise, konuyla ilgili ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söylediler. 

Burada kesintilere tepki gösteren esnaf Edip Tekin, "Gülistan Caddesi Esnafı olarak hepimiz DEDAŞ'a geldik. Elektriklerin çok kesilmesinden dolayı sıkıntı içindeyiz. İş yapamıyoruz. Buraya geldik, derdimizi söyledik, inşallah hal ederler. Yeter, bıktık artık. Günde15-20 defa elektriğimiz kesiliyor. Başka sokağın panosunu bizim cadde üstüne atmışlar, kaldırmıyor. Bunun için bir önlem alınmasını istiyoruz." dedi.  

"Esnafız, mağdur oluyoruz"

Günde 10-15 defa elektriklerin kesildiğini söyleyen Adnan Baytar ise, "Yaklaşık 15 gündür bir saat arayla yaklaşık 15-20 defa günlük elektriğimiz kesiliyor. Bu şikayetimizi telefon yoluyla arızaya bildirmeye çalıştık, bir türlü derdimize çare bulamayınca DEDAŞ İl Müdürlüğüne gittik. Yetkililer buradaki sorunu çözeceklerini söylediler. Bir an önce bu sıkıntının çözülmesini bekliyoruz. Esnafız, mağdur oluyoruz. Sıkıntılarımız oluyor. Zaten işler durgun, bir de elektrik kesintileri bize büyük sıkıntı çıkarıyor. Bir an önce çözülmesini bekliyoruz, bakalım bugün çözülür diye söz aldık. Umarım sıkıntıyı giderirler. Beklemedeyiz." diyerek mağduriyetlerini dile getirdi. (M. Sait Çelik - İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir