• DOLAR 32.367
  • EURO 35.048
  • ALTIN 2326.05
  • ...
Bakanlıklara atamalar Resmi Gazetede
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazetenin bugünkü sayısında Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Kültür ve Turizm ile Maliye bakanlıklarına ait atama kararları yayımlandı.

Buna göre, Adalet Bakanlığı Yüksek Müşavirliğine Muhammed Said Pamukçu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Kürşad Arat atandı.

Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne Büyükelçi İsmail Alper Coşkun, İkili Siyasi İşler Genel Müdürlüğüne Büyükelçi Ahmet Rıza Demirer, Enformasyon Genel Müdürlüğüne Büyükelçi Hüseyin Müftüoğlu ve Araştırma ve Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne Büyükelçi Aylin Taşhan'ın ataması gerçekleştirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşavirliğine Mithat Cansız, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Yrd. Doç. Dr. Abdullah Damar, Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığına Ahmet Aksu, Müsteşar Yardımcılığına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürü Abdurrahman Madan atandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir