• DOLAR 32.324
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2299.689
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, İç Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Çorum, Samsun, Amasya, Elazığ ve Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceğini açıkladı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Marmara Bölgesi'nde karla karışık yağmur ve kar, diğer yağış alan yerlerde kar şeklinde görülecek yağışların, Gaziantep, Kilis, Hatay, Adana ve Mersin`in iç ve dağlık kesimleri ile Konya ve Karaman genelinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının iç ve doğu kesimlerde bir ile 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Yoğun kar yağışına dikkat!

Yoğun kar yağışı nedeniyle İç Anadolu'yu Akdeniz`e bağlayan karayollarında meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulunuldu.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusu ile Balıkesir, Bursa çevreleri ve Çanakkale'nin doğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, Denizli, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevreleri ile Muğla ve Manisa'nın doğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Sivas çevreleri dışında bölge genelinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Çorum, Samsun ve Amasya çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısının çok bulutlu, Malatya ve Elazığ çevrelerinin öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin yer yer yoğun olmak üzere, bölgenin batı kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, kıyıları kuvvetli sağanak yağışlı, iç kesimleri yer yer yoğun kar yağışlı 9°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif kar yağışlı 0°C

Batman: Parçalı ve az bulutlu 3°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 1°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu -14°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı 7°C

Konya: Parçalı ve çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı -2°C

Muğla: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, doğu kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 7°C

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 8°C

Zonguldak: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı 5°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir