• DOLAR 32.403
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2325.07
  • ...
"Belediyelerimiz ideolojik üs olarak kullanıldı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DBP`li belediyelerin vatandaşlara gereken hizmeti vermediğini ifade eden Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, belediyelerin birer hizmet birimi olması gerektiği yerde birer ideolojik üs ve mali transfer merkezi olarak kullanılmaya çalışıldığını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yanındaki heyetle birlikte Batman`a gelerek bir dizi temaslarda bulundu.

Batman havaalanında Batman Belediyesi Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Belediyesi Başkan Yardımcıları A. Vahap Asma ve Murat Şahin tarafından karşılanan Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zolan ve yanındaki heyet, karşılama ardından verilen yemekte bir araya geldi.

Batman Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, burada yaptığı konuşmada, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve ekibiyle belediyecilik konusunda istişarelerde bulunacaklarını belirtti.

Batman`daki vatandaşların belediye hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını belirten Aksoy, "Belediye hizmetleri yerine getirilmedi, belediyelerimiz ne yazık ki birer hizmet birimi olması gerektiği yerde birer ideolojik üs ve mali transfer merkezi olarak kullanılmaya çalışıldı. Bu da kentlerde önemli kentsel sorunları biriktirdi. Önemli sorunlar yaşanmaya başladı.” diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Vali Ahmet Deniz`i ziyaret etti

Batman Belediyesine destek için Batman'a gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet Batman Valisi Ahmet Deniz`i makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve heyeti, Batman Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin katıldı.

Kabullerinden dolayı Vali Denize teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan; Batman Belediyesine, belediyecilik tecrübelerini aktarmak, bu konuda gerekli her türlü desteği sağlamak ve Batman ilini daha güzel bir şehir yapmak için burada olduklarını belirtti.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Deniz; kamu kurumlarında hizmet işleyişine ilişkin tecrübelerin çok önemli olduğunu ve bu konuda Batman Belediyesine yapacakları katkılardan dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan ve beraberindeki heyete teşekkür etti. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir