• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
HÜDA PAR heyeti Şırnak`ta incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Avukat Hüseyin Yılmaz ve beraberindeki Şırnak il ve ilçe teşkilatlarındaki üye ve yöneticilerden oluşan heyetle, kentte bir  bizi temaslarda bulundu.

Yılmaz ve beraberindeki heyet, ilk olarak kent merkezindeki esnafı ziyaret etti. Esnaf tarafında sıcak ilgiyle karşılanan HÜDA PAR heyeti, esnafın istek ve sorunlarını dinleyerek, yaşanan olaylardan dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kendilerini şu ana kadar HÜDA PAR`dan başka hiç kimsenin ziyaret etmediğini belirten esnaf, HÜDA PAR yetkililerinin Şırnak halkının sorunları ile yakından ilgilenmesinden memnun kaldıklarını ifade ederek elektrik, su, yol ve benzeri sıkıntılarını heyete iletti.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Mahmut Kılıç esnafı dile getirdiği sıkıntıları not alarak, Şırnak Valisine ileteceklerini, ayrıca hazırlayacakları raporu Başbakan ve Cumhurbaşkanına sunacaklarını belirti.

Heyet daha sonra kent merkezinde sokağa çıkma yasağında zarar gören ve yakınlarını kaybeden kanaat önderlerini, evlerinde ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu.

Buradan ayrılan HÜDA PAR heyeti, Şırnak Valiliğine geçerek Şırnak Valisi Ali İhsan Su ile basına kapalı olarak yaklaşık bir saat görüştü.  
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Avukat Hüseyin Yılmaz, görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Şırnak`ın genel durumunu yerinde inceledik. Vatandaşın durumu, şikayetleri ve talepleri vardı. Onları sayın Valimize ilettik. Sayın Valimiz yapacakları ve yapılacak çalışmalar noktasında bizi bilgilendirdi. İnşallah bu tür sorunların hallolacağını dile getirdiler.  Bekleyeceğiz, inşallah hiçbir sorun kalmaz.”  (İLKHA)


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir