• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.578
  • ...
ÖNDER`den 2 bin öğrenciye kitap yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ÖNDER Bölge koordinatörü Necmettin Çiçek, İbrahim Hakkı Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi ile İbrahim Hakkı Kız Ortaokulunu ziyaret ederek okullarda eğitim gören 2 bin 163 öğrenciye kaynak çalışma kitapları hediye etti.

Kitapların İstanbul'daki ÖNDER'in genel merkezi tarafından gönderildiğini belirten Çiçek, bu yardımı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Öğrencilere derslerinde başarı dileyen Çiçek, "İlimizden İbrahim Hakkı Kız İmam Hatip Anadolu Lisemiz ile İbrahim Hakkı Kız Ortaokulumuzun ismini bildirmiştik. Toplam 2 bin 163 öğrencimize matbaa değeri 163 bin lira değerinde kitap gönderildi. Biz de ÖNDER'in göndermiş olduğu bu kitapların dağıtımı için burada bulunmaktayız. Bu konuda bize yardımları geçen okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Biz de İmam Hatip Mezunları Derneği olarak her zaman için öğrencilerimizin daha iyi yerlere gelebilmeleri için maddi ve manevi katkılarımızı sunmaya çalışıyoruz" dedi.

İbrahim Hakkı Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Munir Benek ise ÖNDER'e teşekkür ederek, "Türkiye İmam Hatipliler Mezunları ve Mensupları Derneğin öğrencilerimize yaptığı yardımdan dolayı teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Öğrencilerimizin ihtiyaç duydukları kaynak kitapların karşılanması ile onlara çok güzel bir yardım yapmış oldular. Eğitime yapılan yardımın yeri misli ile dolar. Bir gün bu öğrenciler büyür, memleketlerine hayırlı birer evlat olurlar, onlar bu yardımın geri dönüşümü olur." diye konuştu. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir