• DOLAR 32.573
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2426.93
  • ...
Ankara Valiliği`nden stadyumlara yakın park yasağı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara Valiliği, İl Spor Güvenlik Kurulu kararları gereğince alınan güvenlik tedbirleri kapsamında spor müsabakalarının öncesi, esnası ve sonrasında stat ve spor salonlarının çevresinde bulunan cadde ve yollara, görevli araçları dışındaki araçların park etmesini yasaklayarak, araçlarıyla müsabakalara gelecek vatandaşlardan, mağdur olmamaları için bu alanlardan uzak yerlere araçlarını park etmeleri istendi.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "15.12.2016 tarihli İl Spor Güvenlik Kurulu kararları gereğince alınan güvenlik tedbirleri kapsamında; spor müsabakaları öncesi, esnası ve sonrasını kapsayacak şekilde güvenlik kuvvetlerince oluşturulan steril alan içerisine ve stadyum içinde bulunan otoparklara Federasyon yetkililerinin araçları, takım otobüsleri, spor kulübü başkanlarının araçları, hakem araçları, yayıncı kuruluş araçları, sivil ve resmi görevli polis araçları, ambulans ve itfaiye dışında hiçbir araç alınmayacaktır. Bütün stat ve spor salonlarının çevresinde bulunan cadde ve yollara park ettirilmeyecektir. Bu nedenle spor müsabakalarına gelecek spor severlerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için araçlarını belirtilen alanlardan daha uzak alanlara park ederek spor müsabakalarına gelmeleri gerekmektedir." denildi.

Maçlarda sırt çantası da yasak

Valilik açıklamasında "Ayrıca; bütün stat ve salonlarda yapılacak müsabakalarda kesinlikle sırt çantası, valiz, el çantası gibi eşyalar alınmayacak olup, vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları açısından bu gibi eşyaları getirmemeleri gerekmektedir. " ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir