• DOLAR 32.553
  • EURO 35.494
  • ALTIN 2330.477
  • ...
Soylu, 8 kişinin kimliği belli oldu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kayseri`deki alçak saldırının ardından Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Kayseri Valiliğine geldi.

Kayseri`de Talas Bulvarı üzerinde meydana gelen patlamayla ilgili toplantı yapmak üzere Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok Kayseri Valiliğine geldi.

Bakanlar burada basın toplantısı düzenleyerek  saldırı ile ilgili bilgi verdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 8 şehidin kimliğinin belirlendiğini açıkladı. Bakan Soylu ayrıca saldırıda 55 yaralının olduğunu bunların 6'sının durumunun ağır olduğunu söyledi.

İşte o konuşmadan satır başları

"Hastanelerimizde 55 yaralımız var. Bunların 12'si yoğun bakımda, 6'sının ağır olduğu hastane yetkilileri tarafından bize bildirildi.

8 KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

"Şehit sayımız konusunda, şu anda kimlik çalışmaları yapılıyor. 8 evladımızın kimliği adli tabiplikçe tespit edildi. Adli tabipliğin verdiği rakamlara göre hem basın mensuplarımızla hem de kamuoyuyla bunu paylaşacağız."

SAĞDUYU ÇAĞRISI

"Bugün kayseri'de ülkemizin başına gelen olay hepimizi derinden üzmüştür. Bu ülkemizin birliğine ve beraberliğine kasıttır.

Bu saldırılarla Türkiye'nin terörle mücadelesinde geri adım atması bekleniyorsa, bunlar bizim kararlılığımızı daha üst seviyeye taşıyor. 15 Temmuz'da ülkemizi istila edemeyenler bugün terörle insanımızı yıldırmaya çalışıyorlar. Türkiye'de terör bitecektir ve biz bunda kararlıyız.

Terörün istediği umutsuzluk oluşturmaktır buna izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın sağduyuya davet ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun. "

Bu haberler de ilginizi çekebilir