• DOLAR 32.521
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2421.266
  • ...
Kur`an Nesli Platformundan teşekkür ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz pazar günü Türkiye geneli düzenlenen 'Kur'an Nesline Meal Sınavı'na katkı sunan okul müdürünü ziyaret eden Viranşehir Kur'an Nesli Platformu temsilcisi, katkılarından dolayı okul müdürü ve eğitmenlere teşekkür etti.  

Ziyarete, Kur'an Nesli Platformu Viranşehir temsilcisi Kamil Yıldırım ile Viranşehir Cami-Der Başkan Yardımcısı Abdullah Çelik hazır bulundu. Okul Müdürü Fuat Alkan ziyaretçilerini makam odasında karşıladı.

Okula Yapılan ziyarette konuşan platform temsilcisi Yıldırım, "Malumunuz olduğu gibi bu pazar Türkiye geneli 'Kur'an İlimleri ve Meal Sınavı'nı düzenledik. İlçemizde sınavı Sakarya okulumuzda gerçekleştirdik. Okulun kapılarını bize açan ve sınavın düzenlenmesinde katkısı sağlayan Sakarya İlkokulu müdürümüze ve eğitmen arkadaşlara teşekkür ediyoruz, Allah kendilerinden razı olsun." dedi.

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Okul Müdürü Fuat Alkan da yapılan bu sınav ve benzeri sınavlar okuma alışkanlığını geliştirdiği için çok faydalı olduğunu İslami konuda da bilgilendikleri için oldukça faydalıdır. İmkânları dâhilinde bu tür sınavlara destek olacaklarını söyledi.

Yapılan ziyaretten sonra Kur'an Nesli Platformu temsilcileri okuldan ayrıldılar. (Sabri Acet - İLKHA) 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir