• DOLAR 32.501
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2423.757
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti`nden HÜDA PAR`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, geçtiğimiz günlerde HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı görevine getirilen Davut Şahin`i ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun` temennisinde bulundu.

Ziyarette Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi yönetim kurulu üyelerini, HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililer karşıladı.

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin`e yeni görevinde başarılar dileyen Mustazaflar Cemiyeti Batman Şube Başkan Yardımcısı Nurettin Teymur, HÜDA PAR`ı yakından takip ettiklerini ve ülke menfaatine yönelik çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Teymur, “Sizi yakından takip ediyoruz. Parti olarak siyasi alana renk katmışsınız. Bu anlamdaki dik duruşunuzu takdir ediyoruz. Bu anlamdaki desteğimizi de her zaman vermeye hazırız.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin ise İslami sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini, faaliyetlerini takdir ettiklerini belirtti.

Sivil toplum kuruluşlarının da kendilerine destek vermelerini istediklerini ifade eden Şahin, “Çalışma alanlarımız farklı da olsa ortak noktamız insanların selameti için çalışmaktır. Bu anlamda sizden talep ve destek bekliyoruz. Ziyaretinizle bizleri çok memnun ettiniz. Mustazaflar Cemiyeti`nin yıllardır, elhamdülillah İslam dini için yaptığı hizmetlerini biliyoruz, yakından takip ediyoruz. Şu anda da her günleri hizmetle doludur. Gerek kız öğrencilerimize verdikleri Arapça ders eğitimleri, gerek diğer İslami hizmetlerle yoğun çalışma içerisinde olan İslami sivil toplum kuruluşumuzdur. Bu anlamdaki hizmetlerini takdir ediyoruz. Oranın başkanlığını yaptığımız sürede de çok yoğun etkinlik programı vardı. Yoğun faaliyet içerisindeydiler. Bundan sonra da bu faaliyetlerinin eksiksiz devam edeceğinden şüphem yok. Bu anlamda kendilerini takdir ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Hizmetlerinin devamını diliyoruz.” diye konuştu.

(M. Fatih Akgül- İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir