• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
TBB Gençlik Meclisi Başkanı Muş`a geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Muş`a gelen  Tüm Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş ve beraberindeki heyet, özellikle gençlerin ihtiyaçlarını öğrenip bununla ilgili politikalar üretmeyi hedeflediklerini belirtti.

İlk olarak Muş Valisi Seddar Yavuz`u ziyaret eden Ağırbaş, ardından  Muş Belediye Başkanı Feyat Asya`yı ziyaret ettikten sonra Muş Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Vali Yavuz ile basına kapalı bir şekilde görüşen Ağırbaş, Belediye Başkanı Feyat Asya ile yaptığı görüşmede bölgedeki gençlerle ortak yapılabilecekleri çalışmaları değerlendirmek istediğini belirterek, “Ulusal ve Uluslararası projelere imza attık. Ben ve ekip arkadaşlarım birlikte Güneydoğu bölgesinde ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu ziyaretlerimizde bölgedeki gençlerle ortak yapılabilecek çalışmaları değerlendirmek ve belediyelerimizden gençlerin ihtiyaçlarını öğrenip bununla ilgili politikalar üretmeyi hedefliyoruz. Bu bölgede gençlikle ilgili nasıl bir çalışma yapabiliriz şeklinde görüşmelerimiz oldu. İstanbul ile Güneydoğu arasında bir bağ kurmanın yollarını arıyoruz. Bizim temel derdimiz gençlerle uluslararası projelere imza atabilmektir.” şeklinde konuştu.

Ağırbaş ile yaptğt görüşme hakkında  İLKHA`ya açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, görüşmeden memnun kaldığını belirterek, “Tüm Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş belediyemizi ziyaret etti. Bu ziyaretten ziyadesiyle memnun olduk. İlimizde de belki amatörce kurduğumuz kent konseyimizin bünyesinde Gençlik Meclisimizin kendine göre çalışmaları vardır. İBB ile koordineli bir şekilde geleceğe yönelik daha hayırlı işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

TBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş`ın, ziyaretlerinden sonra İstanbul Beşiktaş`taki PKK saldırısında hayatını kaybeden Muşlu Polis memuru Murat Yılmaz`ın ailesini ziyaret edeceği öğrenildi. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir