• DOLAR 32.534
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2432.89
  • ...
HÜDA PAR İstanbul saldırısında yaralananları ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

PKK`nin İstanbul`da gerçekleştirdiği, 44 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılarda yaralananları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etmeye devam eden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Erdal Elibüyük, saldırıyı lanetlediklerini belirterek yaralılara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerini sundu.

Şişli Etfal Hastanesindeki yaralıları ziyaret eden Erdal Elibüyük, hastalarla yakından ilgilenerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yoğun bakımda olanların aileleriyle de görüşen Elibüyük, “Partimiz adına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bu saldırı, en nihayetinde toplumun huzuruna, kardeşliğine yapılan bir saldırıdır. Bu saldırılarla hedeflenen aslında toplumda infiale yol açmaktır. Özellikle hedeflenen, insanları normal hayattan çıkartıp sürekli ölüm ve patlamalarla etki altında tutmaktır. Bu saldırılar belki yerelde bir takım örgütler eliyle yapılıyor. Ama bunlar en nihayetinde Batılı emperyalist güçlerin maşalarıdır. Özellikle saldırganların arkasındaki güçleri görmemiz gerekir.” dedi.  

Ziyaretten dolayı teşekkür eden hasta ve hasta yakınları ise “Bu saldırılar bizi yıldıramayacak, korkutamayacak. Bizi birbirimizden ayıramayacaklar. Hiçbir saldırıdan, bombalı eylemden korkmuyoruz. Allah'ın izniyle bugünlerin de geçeceğine inanıyoruz. Saldırılar karşısında elbirliğiyle omuz omuza durarak Batı`nın oyununu bozacağız. HÜDA PAR da bizi bu günümüzde yalnız bırakmadı. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz.” dediler.                       

Hastalara acil şifalar, yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini sunan Elibüyük, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte partisinin İstanbul İl Başkanlığına geçti.  (Hamza Adiyaman - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir