• DOLAR 32.324
  • EURO 35.097
  • ALTIN 2308.233
  • ...
Mardin İl Müftüsü Dursun'a veda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Polis Evinde İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun için yapılan veda programına Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İlçe müftüleri ve müftülük personeli katıldı.

Veda programında kısa bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, din görevlilerin önemine dikkat çekerek, “Ülkenin her tarafında din hizmetlerinin din görevlileri vasıtasıyla ulaşmaktadır. Bu nedenle görevli arkadaşlarımızın daha özenli ve daha verimli bir hizmet ortaya koymaları gerekmektedir.” dedi.

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’un hizmet yaptığı yıllar boyunca iyi bir idarecilik örneği sergilediğini belirten Tuna, Mersin Müftülüğü hizmetlerinde başarılar diledi.

İlçe Müftüleri adına söz alan Kızıltepe İlçe Müftüsü Mahsum Taşçı, beraber çalıştıkları yıllar boyunca Dursun Ali Hoca’nın çalışkan ve özverili bir çalışma azmi ortaya koyduğunu söyledi.

Taşçı, “Dursun Ali Hoca, 6 yıl önce bir haziran gününde başladığı Mardin hizmetinde bölgenin değerlerine saygı duyarak, sosyal iletişimi etkin bir şekilde kullanıp halka kapısını her zaman açık tutup hizmetlerini sürdürdü. Bu nedenle hocamız gerek medreseler gerekse bölgenin kanaat önderleriyle kurduğu sağlıklı diyalog sayesinde birçok sorunun çözüldüğünü gördük. Yine aynı şekilde kurduğumuz sulh komisyonunda birçok kan davasını çözümünde ve bazı sorunların çatışmaların, anlaşmazlıkların büyümeden çözülmesine yaptığı katkılar azımsanmayacak kadar önemlidir. Ben bundan sonraki hayatında hocamıza ve ailelisine huzur ve esenlikler dilerken yeni atandığı görevinde de hayırlı çalışmalar muvaffakiyetler dilerim.” diye konuştu. (M. Salih Keskin – İLKHA) 





Bu haberler de ilginizi çekebilir