• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Girişimci kadınlar fidan dikti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu, hatıra ormanına fidan dikti. Fidan dikim töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bir insanın sağlıklı bir şekilde yaşayabilmesi için yeşil alanların çok önemli olduğunu söyledi.

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulunu hatıra ormanı projesinden dolayı tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye'nin taşı ve toprağı altın olan olduğunu belirterek, “Bir insanın sağlıklı bir şekilde yaşayabilmesi için yeşil alanlar oldukça önemlidir. Bu anlayışla tüm ekip olarak var gücümüzle çalışarak, daha çok yeşil alan oluşturmak ve bizden sonraki nesillere daha yaşanabilir bir şehir daha yaşanabilir bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz.”dedi.

Şahin, “Yeşili alanı çoğaltarak gelecek nesillere daha güzel bir Gaziantep, daha güzel bir ülke bırakmamız lazım. Daha yeşil bir Gaziantep için yoğun bir şekilde çalışma yapıyoruz. Sivil toplumun gücüne çok inanırım. Biz bir aileyiz ve bu şehirde birer emanetçiyiz. Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. İyilikler şehri olan Gaziantep ensar şehir oldu. El ele vererek daha çok yeşil alan, daha güzel bir Gaziantep ve Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

Hatıra Ormanı projesini gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını kaydeden TOBB Gaziantep ve Güneydoğu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Akkaya da, “Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya ve İstanbul'a giderek çeşitli toplantılara katıldık. Bu toplantılarda, 'Şimdi Gaziantep'e Gitme Zamanı' diyerek bu şehrin ne kadar değerli ve güzel bir şehir olduğunu anlattık. Hepimiz el birliğiyle hareket ederek Güneydoğu'nun her bakımdan cazibe merkezi olan kentimizi dünyaya tanıtacağız.”şeklinde konuştu.

Tören ağaç dikiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir