• DOLAR 32.593
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2490.184
  • ...
İstanbul Trafiğinden Son Durum
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İstanbul`un tamamı üçüncü gününde de kar altında. Kentin ana arterleri açık durumda. Vatandaşların çoğu özel araçlarını bırakarak metrobüs ve metroyu tercih etti.

Ara sokaklar kar nedeniyle tamamen kapanırken, ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Buzlanmaya bağlı olarak çok sayıda kaza meydana geldi.

Ana yollarda kar küreme çalışmalarının hemen ardından kuvvetli kar yağışı yeniden yolu kar tabakasının altında bıraktı. Belediye ekipleri yollarda sürekli olarak kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Anayollarda büyük sorunlar yaşanmazken, bazı ara sokaklar ve yan yollarda araçlar ilerleyemedi. Köprülerde yaklaşık 25 santimetre uzunluğunda buz sarkıtları oluştu.

İDO`DAN SEFER İPTALLERİ

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO), Marmara Denizi`nde etkili olan poyraz nedeniyle bazı deniz otobüsü ve hızlı feribot seferlerini iptal etti. İDO`dan alınan bilgiye göre, saat 07.00`deki Yenikapı/Bandırma hızlı feribot seferi ile 07.30`daki Bandırma/Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal edildi. Bu arada, saat 09.30`daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferi ile 18.30`daki Bandırma/Yenikapı hızlı feribot seferlerinin de hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacağı bildirildi.

YOL DURUMUNU CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu haberler de ilginizi çekebilir