• DOLAR 32.494
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2436.79
  • ...
Şişli`de Kayan Tır Faciası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Şişli Kurtuluş Marsık Sokak 96 numarada kasasındaki unu boşaltmak için 06 HVY 72 plakalı un kamyonu ekmek fırınına yanaştı.

Kamyon sürücüsü el frenini çekerek kamyondan indi. Tam bu sırada harekete geçen kamyon rampa aşağı kaymaya başladı.

Kamyon önüne bir çok aracı da katarak ilerlemeye devam etti. Sokak üzerinde park eden 8 araca çarpan kamyon, bir aracı önüne katarak aşağı doğru kaymaya devam etti. Yaklaşık 100 metre boyunca kayan kamyon önündeki bir araç ile sokağın sonunda bulunan bir binanın doğalgaz kutusuna çarptıktan sonra durabildi.

Çarpmanın etkisiyle kırılan doğal gaz kutusundan dışarıya gaz yayılmaya başladı. Büyük korku ve panik yaşayan mahalle sakinleri hemen İGDAŞ ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen İGDAŞ ekipleri gaz kaçağını keserken itfaiye ekipleri de LPG`li araçları kontrol etti. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken 8 araçta maddi hasar meydana geldi.

Çocuklar büyük tehlike atlattı

Görgü tanıkları yaşadıkları olayda büyük korku yaşadıklarını söylerken kısa bir süre önce sokakta kayan ve kar topu oynayan çocuklar büyük tehlike atlattı.

Yaşlı bir teyze, "Evde oturuyorduk. Küt diye bir ses geldi. 15 dakika önce çocuklar burada kayıyordu. Dükkanıma baktım patladı sandım. Ben ne bileyim bu meretin olduğunu. Çok korktuk" diye konuştu.

Kamyon şoförü polis tarafından gözaltına alınırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.


DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir