• DOLAR 32.602
  • EURO 34.809
  • ALTIN 2488.355
  • ...
Nevşehir-İstanbul Uçak Seferleri İptal Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Türkiye genelini ve İstanbul`u etki altına alan kar yağışı nedeniyle bugün Türk Hava Yolları (THY)`nın Nevşehir-İstanbul ve İstanbul-Nevşehir seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği açıklandı. Türkiye`nin önemli turizm merkezlerinden Nevşehir`deki Kapadokya Havalimanı`nda Devlet Hava Meydanı İşletmesi (DHMİ) ekipleri tarafından gece ve gündüz pistte buzlanma tehlikesine karşı çalışma yapıldı.

THY Nevşehir Satış Müdürü Osman Şahan, Kapadokya Havalimanı`nda ki mevcut iki seferin uçaklarının büyük bir oranda dolu olduğunu ve yarın yapılacak uçak seferlerinin İstanbul`daki hava şartlarına göre iptal edilip edilmeyeceğininin akşam saatlerinde belli olacağını belirterek, yolcuların mağdur olmaması için havalimanına gelmeden THY Nevşehir Satış Bürosu`nu veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgi alabileceklerini söyledi.

İptal kararının İstanbul Atatürk Havalimanı’nın karla kaplı olmasından kaynaklandığı, Nevşehir Kapadokya Havalimanı`nda görevlilerin yaptığı çalışmalar sonrasında karın temizlendiği, uçakların iniş ve kalkışına elverişli hale getirildiği öğrenildi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir